Uitgebreide levering van producten en services voor groot project

Uitgebreide levering van producten en services voor groot project

In de Hongaarse plaats Debrecen werd in 2016 de eerste steen gelegd voor een grootschalig bouwproject: de tot de Schaeffler Groep behorende fabriek FAG Magyarország Ipari Kft. wordt uitgebreid met een nieuwe productiehal. In totaal investeert Schaeffler ca. 80 miljoen euro in de uitbreiding van deze fabriek. De Hongaarse regering stimuleert en ondersteunt dit plan.

De bouwwerkzaamheden worden geleid door een consortium dat MÜPRO Hongarije selecteerde als exclusieve leverancier van bevestigingstechniekproducten. In dit project worden draagconstructies en traversen gebouwd volgens de tekeningen en statistische metingen van de MÜPRO-toepassingstechnici. Met voortdurend vakkundig advies ter plaatse op de bouwlocatie evenals uitgebreide projectbegeleiding ondersteunt MÜPRO de uitvoering ervan.

Om de logistiek op de bouwplaats betrouwbaar te laten verlopen plaatste MÜPRO een magazijncontainer op de bouwplaats. Een magazijnmedewerker controleert de afgifte van de producten, naar alle tevredenheid van de onderaannemers van dit bouwproject.