Leveranciers

Leveranciers

MÜPRO groeit dynamisch verder. Groei met ons! Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en geven geschikte leveringspartners graag de kans om samen met ons te groeien. Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met MÜPRO dan moet het respect voor mens en natuur en het duurzaam handelen voor u net zo belangrijk zijn als voor ons. Van onze leveranciers verwachten wij milieu- en sociale verdraagzaamheid in de productie en handel, met inbegrip van CO2-emissies en andere ecologische aspecten. Voor ons is het een centraal verlangen, dat ook onze leveringspartners in overeenstemming met onze ondernemingswaarden handelen en ons het respecteren van de mensenrechten, met name het verbod op kinderarbeid, en de naleving van de bescherming van het milieu en anti-corruptie wetten, de veiligheid van producten en transparantie bindend toezeggen.

Behoort u tot de besten in uw productprogramma en wilt u samenwerken met een internationale partner om gezamenlijk groei te realiseren? Dan vul aub het formulier voor leveranciers zo compleet mogelijk in en stuur het ons per e-mail. Wij bekijken uw gegevens zorgvuldig en zullen ons op korte termijn met u in verbinding stellen.

Downloads

Formulier voor leveranciers

Formulier voor leveranciers

Behoort u tot de besten in uw productprogramma en wilt u samenwerken met een internationale partner om gezamenlijk groei te realiseren? Dan vul aub het formulier voor leveranciers zo compleet mogelijk in en stuur het ons per e-mail (purchasing@muepro.de).

Inkoopvoorwaarden

Inkoopvoorwaarden

MÜPRO Services GmbH

Conditions of Purchase

Conditions of Purchase

MÜPRO Services GmbH