Over MÜPRO

Over MÜPRO

Vooruitgang en kwaliteit

MÜPRO is een sterk expanderende, internationaal opererende ondernemingsgroep met dochtermaatschappijen en distributiepartners over de hele wereld. Wij zijn een toonaangevende leverancier van oplossingen en premium aanbieder op het gebied van bevestigingstechniek, geluidsisolatie en brandbeveiliging. Onze producten zijn "Engineered in Germany" – Voor de constructie en fabricage kunnen wij bogen op meer dan 50 jaar branche-ervaring. Vandaag de dag worden over de hele wereld MÜPRO-producten gebruikt.

Hoogwaardige bevestigingsoplossingen voor elke toepassing

Onze systeemoplossingen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en rendabiliteit. Ze worden toegepast op alle gebieden van de industrie- en installatietechniek. Bovendien bieden wij onze klanten een breed spectrum aan variabele producten die, indien gewenst, speciaal voor de klant of volgens order kunnen worden geproduceerd.

Advisering is onze kracht

Wij begeleiden het gehele proces van ontwikkeling, fabricage tot en met de levering en bieden uitgebreid advies en services. Wij helpen onze klanten met technische ontwerpen en begeleiden het project op de bouwplaats. Klanteisen zoals de voormontage van modules, speciale verpakkingen en leveringen of kostenbesparende opslagmogelijkheden op locatie voeren wij op maat en betrouwbaar uit. 

Specialist met overkoepelende knowhow

Ook op de speciale terreinen van de bevestigingstechniek zoals hygiënische ruimtes en tunnels, preventieve constructieve brandbeveiliging en op brand geteste bevestiging of bevestiging voor zware lasten, beschikken wij over jarenlange expertise. MÜPRO Maritim is gespecialiseerd in bevestigingstaken in de scheepsbouw en biedt als onderdeel van de MÜPRO-groep bovendien een op de scheepsbouw afgestemd productassortiment.