Wat ons onderscheidt

Wat ons onderscheidt

Merkproducten 'Engineered in Germany'

MÜPRO produceert en brengt hoogwaardige bevestigings- en geluidsisolatiesystemen 'Engineered in Germany' op de markt. Met onze jarenlange ervaring in de markt zijn wij de pionier van de leidingbevestigingen en geluidsisolatie in Duitsland.

Groei door innovaties

De continue verbetering en uitbreiding van ons productprogramma door middel van innovaties die echte toegevoegde waarde leveren, zijn wij, sinds het bedrijf werd opgericht in 1964, tot één van de toonaangevende aanbieders in de bevestigingstechniek geworden. Ook internationaal is MÜPRO vandaag een begrip voor vooruitgang en kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons op de eerste plaats

Speciale nadruk wordt gelegd op de volledige service voor onze klanten. Wij begeleiden u met kennis, raad en daad bij alle planning stappen: Wij adviseren u in detail bij de product selectie, ondersteunen u in het project management en indien noodzakelijk bieden wij u individueel afgestemde oplossingen voor alle aspecten - altijd in het kader van ons regelmatig gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem.

Soepele aflopen door de meest moderne processen

Een uitgebreide IT-gerelateerde ondersteuning van het bedrijf met vlotte, digitale interfaces is bij ons net zo vanzelfsprekend als klantgerichte logistiek: In de regel ontvangt u uw producten binnen 24 uur - snel en betrouwbaar.