Werken bij MÜPRO

Samen succesvol

Als wereldwijd productie- en handelsbedrijf biedt MÜPRO een breed scala aan mogelijkheden en perspectieven voor betrokken en prestatiegerichte medewerkers. Platte, transparante structuren, praktijkgerichte projecten en een breed scala aan toepassingen – MÜPRO biedt de juiste randvoorwaarden voor interessante activiteiten.


Onze werkterreinen

Op ons hoofdkantoor werken verschillende afdelingen samen aan het succes van ons bedrijf. Hier vindt u inkoop, logistiek en marketing, maar ook boekhouding en HR.

Ons MÜPRO-verkoopteam in het veld is daarentegen in heel Duitsland in beweging als een competent contact voor onze klanten. Ze starten de rondleidingen vanuit uw thuiskantoor om de best mogelijke klantenondersteuning te garanderen. Daarnaast hebben we regionale technische vertegenwoordigers in dienst die werken met verkoop op bouwplaatsen of in lokale projecten.


Dit vinden wij belangrijk

Wij zijn op zoek naar mensen die met competentie en initiatief, bereidheid tot presteren en goede ideeën de toekomst met succes vorm willen geven. Zelf initiatief vraagt om speelruimte – daarom kunt u bij ons direct aan de slag en vanaf dag één zelf taken op u nemen..

We hechten waarde aan een open, eerlijke en respectvolle relatie met elkaar en zijn trots op de goede en vertrouwende werksfeer. Dit geldt ook voor onze managers, die altijd een luisterend oor hebben en het team ondersteunen.

Wilt u ook bij de MÜPRO familie horen?