Kerncompetenties

Bevestigingstechniek. Geluidsdemping. Brandbeveiliging.

Ons uitgebreide productportfolio biedt betrouwbare bevestigingsoplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Meer dan 5.000 artikelen maken deel uit van het standaardassortiment.

De basis van ons assortiment zijn producten op het gebied van bevestigingstechniek, geluidsisolatie en brandbeveiliging. Deze omvatten buisklemmen en installatierails, vastpunten en glijbevestigingen evenals brandgekeurde producten. Hier liggen onze kerncompetenties. Door eigen onderzoek, ontwikkeling en productie heeft MÜPRO zich ontwikkeld tot de toonaangevende leverancier en premium leverancier in deze toepassingsgebieden – en we breiden onze expertise voortdurend uit.


Onze productoplossingen voor uw toepassingen

Meer dan 600 brandgekeurde producten

Met meer dan 600 brandgekeurde producten zijn wij een van de toonaangevende leveranciers op dit gebied. In brandproeven worden onze bevestigingssystemen door externe instituten getest op hun brandwerendheid. Brandinspectierapporten en deskundigenadviezen documenteren de resultaten over belastingen en vervorming van de producten.


Uitgebreid assortiment installatierails en buisklemmen

Ons installatierailprogramma dekt alle belastingsbereiken en biedt maximale flexibiliteit:

  • Wij bieden meer dan 20 verschillende railprofielen
  • Onze installatierails zijn verkrijgbaar tot een lengte van 10 m
  • Ons railsysteem is modulair en biedt een breed scala aan bouwdelen

Onze buisklemmen : oplossingen voor alle

  • Standaard diameters van 6 mm tot 635 mm
  • Een grote verscheidenheid van aansluitdraden biedt extra flexibiliteit


Krachtige geluidsisolatieproducten

Met onze geluidsisolatieproducten bereiken we tot 10% meer geluidsdemping in vergelijking met vergelijkbare producten uit de markt. Onze buisklem met DÄMMGULAST® geel biedt 22 dB(A) geluidsreductie – een unique selling point in de markt voor bevestigingstechnologie! Onze PHONOLYT® is net zo ongeëvenaard als het enige vaste punt met geluidsdemping op de markt.

Hebt u vragen over onze producten?