Unternehmen

Onderneming

MÜPRO is een sterk expanderende, internationaal opererende ondernemingsgroep met dochtermaatschappijen en distributiepartners over de hele wereld. Wij zijn een toonaangevende leverancier van oplossingen en premium aanbieder op het gebied van

  • bevestigingstechniek,
  • geluidsisolatie
  • en brandbeveiliging.

Onze producten zijn "Engineered in Germany" – Voor de constructie en fabricage kunnen wij bogen op meer dan 60 jaar branche-ervaring. Vandaag de dag worden over de hele wereld MÜPRO-producten gebruikt.

Onze systeemoplossingen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en rendabiliteit. Ze worden toegepast op alle gebieden van de industrie- en installatietechniek. Daarnaast bieden wij u een breed scala aan variabele producten die volgens uw opgaven worden vervaardigd.

Wij begeleiden het gehele ontwikkelings-, productie- en leveringsproces en ondersteunen u met technische uitwerkingen en projectondersteuning op de bouwplaats. Wij implementeren op betrouwbare wijze de voormontage, speciale verpakkingen en leveringen of kostenbesparende leveringsopties ter plaatse. We hebben ook vele jaren expertise op speciale gebieden van bevestigingstechnologie zoals cleanroom, tunnel of bevestiging voor zware lasten. MÜPRO Maritim, gevestigd in Hamburg, is gespecialiseerd in de scheepsbouw.